Berba Crossbodytas Crossbody M Grijs

99,95

Nu kopen

Nieuw in Berba’s design serie “Stretto”: deze prachtige cross-body tas met eigenwijze accenten. Wat de tas zo leuk maakt zijn details als de eigenzinnige, driehoekige ophangpunten voor de schouderriem…

Artikelnummer: 501587265380 Categorie: Tags: , , , , , ,

Berba Crossbodytas Crossbody M Grijs - Nieuw in Berba’s design serie “Stretto”: deze prachtige cross-body tas met eigenwijze accenten. Wat de tas zo leuk maakt zijn details als de eigenzinnige, 3hoekige ophangpunten voor de schouderriem. Een erg fraaie suède crossbody tas. Deze zijn gemaakt uit het contrasterende cognackleurige leder waarvan ook de schouderriem gemaakt is. Dit zorgt niet alleen voor die mooie look, maar ook voor veel draagcomfort.

De tas heeft een lekker royaal formaat, maar is niet “te dik”. Hierdoor kan de tas slank tegen het lichaam gedragen wordt, zonder hinderlijk ver uit te steken. Binnenin is de tas afgewerkt met een prachtige, lichtgrijze suedine voering die heerlijk zacht aanvoelt. Voor je waardevolle spulletjes zit er een fijn vak inclusief ritsje in.

Ook op de achterzijde hebben we een mooi ruim ritsvak verwerkt. Kortom, een supermooie tas met daarnaast heel veel praktisch nut!

Kleur

Materiaal

Merk

Scroll naar top