Kolonisten Van Catan + Kaartspel Van Catan + Het Ruimteschip Catan – Deluxe Edition )

34,90

Nu kopen

Catan, Deluxe Editon bevat:
De Kolonisten van Catan:
Waan je in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. D…

Artikelnummer: 501945295517 Categorieën: , Tags: , ,

Kolonisten Van Catan + Kaartspel Van Catan + Het Ruimteschip Catan - Deluxe Edition ). Catan, Deluxe Editon bevat:
De Kolonisten van Catan:
Waan je in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. Dit eiland heet Catan! Je bent echter niet de enige ontdekkingsreiziger. Een heel fraaie crossbody-tas. Ook andere onverschrokken zeelieden zijn bij de kust van Catan aangekomen: de kolonisatiestrijd is begonnen! De vrouwen en mannen van je expeditie stichten de eerste 2 nederzettingen op het eiland. Het land is gelukkig vruchtbaar en rijk aan meerdere grondstOffen.
Met behulp van deze grondstOffen moet je straten en dorpen bouwen, die later tot steden uitgroeien. Ruilhandel beheerst het leven op Catan.
Van sommige grondstOffen heb je genoeg, andere zijn schaars. Je ruilt erts tegen wol en baksteen tegen hout – al naar gelang je nodig hebt voor je volgende bouwwerk! Ga voorzichtig te werk! Sticht je nederzettingen op de juiste plaatsen en ruil slim. Dan heb je meer kans om te winnen. Want ook je medespelers willen maar één ding: “Catan”. Zorg dus dat jij de heerser van Catan wordt’ Het Kaartspel van Catan:
De CD-ROM ‘De kolonisten van Catan’ is een doorslaand succes. Miljoenen liefhebbers van dit zeer populaire spel koloniseren Catan inmiddels met veel plezier. DENDA Multimedia b.v. komt nu met ‘Het kaartspel van Catan’ voor op de PC. Met dit spel is er nu altijd een sterke tegenstander beschikbaar: de speler speelt tegen een computer tegenstander Of tegen een echte tegenstander via het Internet. Om tot koning van Catan gekroond te worden, is een goede strategie en wat geluk nodig. Ruilhandel beheerst het leven op Catan. Hout, wol, graan, bakstenen, erts en goud zijn nodig om straten, dorpen, steden en handelsvloten te bouwen. Ga voorzichtig te werk! Sticht nederzettingen op de juiste plaatsen en ruil slim. Win dit verslavende spel en word de koning van Catan. Het Ruimteschip Catan:
Catan, Ruimteschip is een strategisch handel- en avonturenspel. Door zijn ruimteschip uit te breiden, handel en nog vele andere acties te bedrijven, moet de speler als eerste de meeste winstpunten behalen om opgenomen te worden in de galactische raad. Catanische astronouten zijn met hun sterrenschip gestrand op een vreemde melkweg. De sterrenvaarders weten niet hoe zij kunnen terugkeren naar hun eigen melkweg en hebben daar ook geen drijfkracht meer voor. De grondstOfsituatie is kritisch en aan boord van het sterrenschip is nog maar weinig handelswaar. De situatie blijkt uitzichtloos totdat ze door een vriendelijk goed gezind volk geholpen worden. De reis gaat van planeet naar planeet. De oprichting van koloniën zorgt voor een nieuwe grondstOf basis, contacten met vreemde bevolkingen en handelsrelaties. Zo ontstaat er met de tijd een handelsimperium van productiecentrums, handelsafdelingen en routes. Koop uw grondstOffen gunstig in en verkoop die ergens anders weer voor een duurdere prijs. Een bestaan in deze vreemde melkweg is alleen mogelijk door een financiële basis te leggen door ruil en handel te bedrijven. Wees op je hoede, want welvaart trekt de afgunst van de piraten aan. Wie zijn sterrenschip niet op tijd tegen deze bedreiging voorbereid, trekt al snel aan het kortste eind.

Merk

Scroll naar top